MENÜ
 • VV Anikó csókkal teszteli a jelentkezőket

  A ValóVilágban feltűnt lány is részt vesz az RTL Klubon induló új valóságshow előkészületeiben. Talán túlságosan is aktívan.

  Az RTL Klub valóságshow-jának castingjai már hetek óta tartanak,  és a pletykák szerint VV Anikó is fontos szerepet kapott a Jersey Shore-hoz hasonló műsorban. A szereplőválogatáson Anikó tesztelte, hogy mennyire bevállalósak a jelentkezők, mégpedig azzal, hogy csókot kellett váltaniuk az egykori villalakóval.

  “Érdekes műsor lesz, de nekünk sem árulnak el mindent a válogatások során – mesélte az egyik jelentkező, Kata. – Állítólag nyolc szereplője lesz, de azt mondják, akár olyan sorozat is kikerekedhet belőle, mint a Barátok közt. Ez persze a nézettségtől függ majd. Az nagyon valószínű, hogy a szex meghatározó eleme lesz, ahogy a végeláthatatlan bulik is. A lányoktól például megkérdezték, volt-e korábban leszbikus kapcsolatuk, és hogy miként állnak más lányokkal. Egy korábbi valóságshow botrányhősnője is behívót kapott a castingra, sőt, volt egy testvérpár, amely a jelenleg futó X-Faktorból keveredett oda. A fiúval mások szeme láttára keveredett csókcsatába, majd a lánnyal is csókolgatták egymást”.

  Az előzetes információk alapján az októberben induló valóságshow-hoz előre meghatározott karaktereket keresnek, de nem lesz előre megírt szövegük, mindenki “önmagát” adhatja. Egy másik lány is megerősítette a válogatón történteket.

  “Köztudott, hogy az ilyen műsorok válogatásán a készítők igyekeznek extrém helyzeteket létrehozni, tesztelve a játékosok reakcióját. Ilyen lehet a csók is, ami két lány között még meglepőbb. Aki szemrebbenés nélkül visszacsókol, valószínűleg a kamerák előtt sem lesz szégyenlős.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon