MENÜ
 • VR Night-tal búcsúzik a The Champion kiállítás

  Hamarosan zár a Millenárison a The Champion – A Bajnok című, első hazai fejlesztésű sport-élmény-expo, az esemény záróakkordjaként azonban még itt láthatjuk és próbálgathatjuk ki a legérdekesebb és leginnovatívabb hazai VR fejlesztők munkáit. VR Night a Millenáris D épületében, április 10-én. 

  Már alig két hét és zár a Millenárison a The Champion családi élménypark, amire az elmúlt majd’ három hónapban több mint 50 ezer látogató volt kíváncsi. A magyar fejlesztésű élményexpo ezután nemzetközi turnéra indul. Búcsúzóul azonban egy rendkívül izgalmas eseménnyel társul április 10-én. Ekkor és itt tartják ugyanis a hazai virtuális valóság mágusainak nagy találkozóját, a VR Night-ot.

  A virtuális valóság éjszakáján a leginnovatívabb és legérdekesebb magyar VR fejlesztők állítanak majd ki, és kipróbálhatja a nagyérdemű, hol tart jelenleg a magyar VR fejlesztői társadalom. Este 9-től folyamatosan szakmai előadásokat tartanak majd fejlesztők és olyan szakemberek, akik a VR iparhoz kapcsolódnak. Aki pedig VR fejlesztő, de nincs kinek dolgoznia, esetleg VR fejlesztőt keres vagy validálna egy ötletet, az a dedikált networking zónánkban ezt megteheti.

  A VR Night belépő 3.500 FT, The Champion jeggyel kombinálva  pedig 5000 Ft.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon