MENÜ
 • VOLT – mi vár ránk a zenén túl?

  Azon túl, hogy természetesen fesztiválozni elsősorban a koncertek miatt szeretünk, ha eltöltünk pár napot egy helyen, bizonyos egyéb szórakozási lehetőségek is jól jöhetnek. A VOLT Fesztivál idén is gondoskodik arról, hogy a koncertek között is jól érezzük magunkat.

  A 8 méteres csúszda mellett, melyet bárki kipróbálhat a fesztiválon, a Telekom idén egy külön alkalmazással is készül a fesztiválozók számára. A „Fesztivátor” névre keresztelt applikáció képes beazonosítani a tartózkodási helyet, a fesztiválon pedig különböző Telekomos helyszínek lesznek, ahol fotókat is készíthetünk. Ez nagyban megkönnyítheti az egymástól elkeveredett barátok megtalálását.

  Ezen kívül napközben páratlan lounge-hangulattal vár minket a Telekom Terasz, ahol ingyne internet és mobiltelefon-töltés is rendelkezésünkre áll. Estére természetesen itt is hamisítatlan fesztivál-hangulat alakul majd, a könnyed zenék helyét átveszik az élénkebb ütemek.

  Természetesen attól sem kell tartanunk, hogy a fesztivál miatt lemaradunk a foci EB-ről, a legfontosabb meccseket, az elődöntőket ugyanis több helyen is megnézhetjük a VOLT-on.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon