MENÜ
 • VOLT fesztivál: végre megvan a teljes program

  Most már tényleg mehet a tervezés, készülődés, hiszen elérhető a VOLT Fesztivál három nagyobb színpadának pontos programja!

  Az új fellépők, a punk legendák és két igazi  drum’n’bass óriás mellett megtudhattuk, hogy a Hősökkezdi és Example zárja majd idén Sopronban a Telekom Nagyszínpad hivatalos programját. A nulladik napon pedig, ahogy az már tudható volt, a Punnany Massif ünnepli 10. szülinapját rengeteg vendéggel, a sokszínűség jegyében a hip-hop előadóktól a rock and roll zenekarokig hívtak meg barátokat és  kedvenc együtteseket. Június 4-én fő időpontban ad fél évtized után először exkluzív koncertet az Emil.RuleZ!zenekar, Hajós András és Hegyi György csak Sopronban mutatják be új albumuk dalait és idézik fel a legendás slégereket.

  Most csatlakozott a Marky Ramone’s Blitzkrieg with Andrew WK on vocals, a punk rock egyik feltalálója és legfontosabb zenekara, a Ramones utolsó élő tagjának együttese, akik a punkzene legendás slágereivel érkeznek Sopronba. Mellettük a partizók örömére jön még Calyx & Teebee + SP:MC, vagyis Larry Cons és Torgeir Byrknes, két mindenre elszánt, kreatív és komoly szakmai múlttal rendelkező drum’n’bass DJ-producer, akik a műfaj egyik legkeresettebb Drum And Bass Arena Awards győztes SP:MC-vel lépnek fel.

  A Telekom Nagyszínpadon, az OTP Bank színpadon és a harmadik koncerthelyena már ismert eklektikus zenei kínálat várja a bulizókat és a zenerajongókat, DJ-kel, rockzenekarokkal, gitárpoppal és a magyar sztárcsapatok mellett új nevek, ígéretes hazai együttesek is bemutatkoznak frissítve az amúgy is színes palettát. A külföldi sztárzenekarok és DJ-k mellett, több mint 150 magyar fellépővel a VOLT a magyar zenei élet egyik kiemelkedő eseményévé nőtte ki magát, ott lesz többek között a Quimby, a Supernem, Ákos, a Kaukázus, az Anti Fitness Club, a Beatrice, a Bikini, a Mary Popkids, a Kozmosz, Péterfy Bori és a Pál Utcai Fiúk.

  Újdonság, hogy a Nagyszínpad idén már nemcsak a rock rajongóit várja, hanem a koncertek után nemzetközi hírű DJ-k és elektronikus zenei produkciók táncoltatják majd a közönséget, mint Martin Solveig, Example vagy a Knife Party.

  forrás: sziget.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon