MENÜ
 • Vokság Virág ledobta ruháit

  Természetesen nemcsak a hőség miatt, hanem az egyik legismertebb spanyol férfimagazin kedvéért.

  Az utóbbi időben dj.-ként tevékenykedő playmate legutóbb Mexikóban szabadult meg ruháitól. A közép-amerikai országban turnézott, mikor egy szexi fotózást ajánlottak neki, és nem sokat kellett győzködni, hogy igent mondjon.

  “Négyállomásos turnéra készültem Mexikóba, amikor az indulás előtt egy héttel kaptam egyik reggel egy e-mailt a spanyol Maxim fotósától, hogy látta kint a szülővárosában a plakátomat, és szeretne képeket készíteni rólam. Hirtelen azt hittem még félálomban, hogy csak káprázik a szemem, ennél jobban nem is indulhatott volna a napom” – mesélte mosolyogva Virág, akinek régi álma teljesült ezzel.

  “Én imádom a szabadtéri fotózásokat, hiszen azok az igazán különlegesek. Ilyenben azonban Mexikón kívül eddig még csak egyszer volt részem, Thaiföldön, éppen ezért nagyon élveztem ezt a két napot! Egyik nap egy hatalmas ranchon fotóztunk lovak között, a másikon pedig egy tradicionális mexikói villa romjainál, ahol tyúkok, szamarak szaladgáltak, én meg úgy éreztem magam a magas sarkúmban, mint valami hegyi kecske” – nevetett a playmate.

  Természetesen nemcsak idomaival pezsdítette fel az amúgy sem hűvös hangulatot Mexikóban, zenéjével is mindenki kedvére tett.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon