MENÜ
 • Voice-párbajok – A harmadik menet

  Elérkezett az idő a harmadik párbajra. Újabb tizenkét versenyző, de csak hatan juthatnak tovább. Vajon kik lesznek ezúttal azok, akik mehetnek a következő fordulóba.

  Az első párbaj ellenfelei Mező Misi csapatából Pákai Petra és Ladányi Patrícia. Magassarkúbajok Patríciánál, nagy próba Petrának. Párbajdaluk pedig Aretha Franklin I Say A Little Prayer For You című dala. Patríciának a színpadon nem a magassarkújával van a legnagyobb baja. Egyszerűen nincs benne semmi érdekes, Petrában viszont annál inkább. Enyhén szólva lesöpri Patríciát a színpadról. A mesterek mégis Petrát marasztalják el, mert ajtóstul rontott a házba. Misi pedig a két szőkeség közül az ösztönösebb Petrát viszi tovább, mily meglepő.

  Somló Tamás következő párbajozói Regina és Gabi. Adele Someone Like You című dalával fognak megmérettetni egymás ellen. Igazi érzelmi harc lesz ez. Regina kezd, tökéletes technika, a szívét dobja elénk. Aztán jön Gabi, teljesen más stílusban. Ez valahogy nem neki való, leginkább egy táncdalénekest idéz mind karakterben, mind énekstílusában, a szám nem az övé. Ezt Caramel is így látja, de mégis Gabit választja, mert az anyjára emlékezteti. Ez komoly? Misi is Gabit választja, ahogy Andi is. Nekik ő volt a megnyerőbb. A végső szó azonban Tamásé, furcsa lenne, ha ezekután szembemenne a többiekkel. De mégis Reginát választja, ami persze mindenkit sokkol, még versenyben lévő fiát, Berkes Olivért is. Ő a reklám után következik majd.

  Caramel egykori vokalistáját, Harót Balázst és Gabi fiát, Berkes Olivért. Olivér kilátásai már eleve rosszak, pláne, hogy Balázst még otthon is szokta hallgatni Caramel. Nem beszélve arról, hogy jóval tapasztaltabb. Egy slágerrel küzdenek meg, Taio Cruz Break Your Heart című dalával. Caramel azzal nyugtatja őket, hogy nem fog Balázshoz húzni. A fiú mégis fél tőle, hogy a példaképe nem őt fogja választani. Balázs túl tapasztalt, túl sok a frazír, Olivér kevesebb, de mégis több. Ami a legjobb: nagyszerűen szólnak együtt. Anditól álló ovációt kapnak, az egekig magasztalja Olivért. Caramelé a döntés, ő szentül hiszi, hogy Olivér megnyerheti ezt a versenyt, vagyis őt viszi tovább.

  Szécsi Böbével Helmeczi Biankát küldi a ringbe Mező Misi. Böbe testvérét, Szécsi Sacit pedig Papp Attilával engedi össze Somló Tamás. Párhuzamosan követhetjük nyomon a testvérek felkészülését. Attila összezavarodott a felkészülés során a szöveggel és a dalammal is, Cee Lo Green Forget You című dalát fogják énekelni. A koreográfia tanulása azonban mindkettejüknek komoly gondot okozott. Őket láthatjuk elsőként a színpadon. Attila énekel, nem rosszul, de mégsem történik semmi. Aztán jön Böbe, és elindul a szám. A tizenhat éves lány messze jobb, mint a nála kilenc évvel idősebb férfi. Utóbbi inkább falunapokra járhatna haknizni, minthogy Magyarország hangja legyen. A mesterek egyöntetűen Sacit küldenék tovább, Somlóé a döntés. Vajon megint szembemegy mestertársaival? Nem, Sacit választja. Vajon ikertestvére, Böbe továbbmehet?

  Bianka nem akar közel kerülni Böbéhez, mert ez egy verseny. Lana Del Rey Video Games című dalával fognak megküzdeni, de ha tényleg harc lesz, kémia nélkül, nem lesz jó párbaj. Mindenesetre Böbe hozzáállása jóval szimpatikusabb. A Szécsi család újabb tehetséges tagja jön. Bianka elveszett, átlagos, nincs benne akkora erő, mint ellenfelében. Színvonalas műsor volt, de Böbétől jóval hatásosabb volt. Megosztották a mestereket is, Misi Böbét viszi tovább.

  Nádor Dávid nagy közönségkedvenc, mivel egy másik tehetségkutatóból már ismerhetik a nézők. Malek Andi Az első villamos című számot adta neki a Fonográftól és Szolnoki Dórának, ellenfelének. Dávid örömére egy spanyol refrént is belecsempészhet a dalba. Dóriról alig hallunk valamit, inkább a fiún van a hangsúly. Dóri jogosan fél tőle. Mindketten nagyszerűek, jól szólnak együtt. Nehéz döntés előtt áll Andi, két ilyen hang és szív közül kell döntenie. A mesterek egekig magasztalják mindkettejüket, Andinek azonban döntenie kell, ő Dávidot viszi tovább, sajnos Dórinak távoznia kell a versenyből.

  Ezzel véget is ért a harmadik párbaj show. Már tizennyolc versenyzőnk van a következő fordulóra, mivel Szécsi Saci és Böbe, Nádor Dávid, Berkes Olivér, Pákai Petra és Husnullina Regina csatlakozott az előző adásokban továbbjutottakhoz. Jövő pénteken az utolsó párbajok jönnek, ezzel teljessé válik a döntős mezőny.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon