MENÜ
 • Víznyelőbe esett a férfi saját hálószobájában

  A váratlanul keletkezett hasadás elnyelte a férfit, hiába keresik azóta sem találják.

  A floridai Seffner városában történt a tragédia, a váratlanul keletkezett iszapos mélyedésben nyomtalanul eltűnt a férfi. A 37 éves Jeff Bush valószínűleg életét vesztette, azonban holttestét továbbra is keresik.

  A csütörtökön történt váratlan és szomorú események óta mérnökök dolgoznak a helyszínen, megpróbálják kiszámítani a víznyelő várható növekedését. Véleményük szerint a ház napokon belül megfogja adni magát az ingoványos talajnak. A szakemberek és a környéken lakók attól rettegnek, hogy az egész szomszédságot is elnyelheti a folyamatosan terjeszkedő gödör.

  A férfi csütörtökön nem sokkal éjfél előtt kezdte el fivére nevét kiáltani, aki azonnal a szobában termett és a szoba közepén levő hasadékba vetette magát. Nyakig süllyedt vizes földben, azonban testvérén nem tudott segíteni, őt később a helyi seriffhelyettes mentette ki a sárból. A beszakadt padlójú szoba összes bútora is odaveszett.

  A család többi tagját és a környéken lakókat mind kiköltöztették otthonaikból.

  A házon kívülről nem látható semmiféle a jel a bent történtekre, viszont az üreg 9 méter széles, mélyebb pontjain akár 30 méter átmérőjű is lehet.

  Egy floridai geológus elmondta, hogy lehetetlen előre kiszámítani hol fognak a víznyelők előtörni. Szinte minden évben több ezer víznyelő tör elő, de szerencsére ritkák az ebből fakadó halálos balesetek.

  Pár kép gigantikus víznyelőkről:

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon