MENÜ
 • Vízen fog járni Jonathan

  A szombathelyi illuzionista, Nagy Jonathan elhatározta, hogy nagyszabású mutatvánnyal rukkol elő: kamerák előtt mutatja be a vízjárás tudományát.

  A világ illuzionistáinak élvonalába is berobbanhat Nagy Jonathan, ha sikerült a produkciója. A bűvész szakma krémjéből csak kevesen vállalkoztak erre a nagyszabású feladatra. A 17 éves fiatalember pár héten belül mégis megpróbálkozik a lehetetlennel, melyet az egyik kereskedelmi csatorna is közvetít.

  „Egy zalakarosi szálloda medencéjében debütálok a vízen járással – mondta Jonathan, aki ezzel az amerikai illuzionista, Chris Angel nyomdokába lépne. Magyarországon eddig hasonlóra nem került sor, ám Jonathant őstehetségnek tartják, már az óvodában tudta, hogy illuzionista lesz belőle.

  „Hatéves voltam, amikor a Mikulás kiszólította a barátnőmet, és egy pénzérmét varázsolt elő a füle mögül. A kislányt elbűvölte a mutatványával – emlékezett vissza az ifjú bűvész. – Akkor határoztam el: bűvész leszek, és én is varázsolni fogok pénzérméket a kislány füle mögül, hogy ezzel elnyerjem a szívét. Ez sikerült is. Kisebb trükkökkel folytattam, ötszázasból tízezrest csináltam. Ezután már komolyabban foglalkoztam az illúziókkal. Ma már napi öt órát gyakorolok. Olykor a tanórán is ujjgyakorlatokat végzek a pad alatt. Az elmúlt évtizedekben sokat fejlődött a bűvészet, én a modern változatát folytatom.”

  Lájk, ha sok sikert kívánsz neki!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon