MENÜ
 • Vita a Winehouse-film körül

  Még el sem kezdődtek a felvételek, de van rá esély, hogy nem is fognak. Amy Winehouse apukája nem szeretné, ha kislányáról film készülne...

  Amióta tavaly elhunyt Amy Winehouse, édesapja tartja a frontot a kislányához kapcsolódó ügyekben. Mitch Winehouse nem akármilyen vehemenciával képes fellépni, ha azt kívánja meg szeretett lánya emléke és szerinte most is valami olyasmi készül, ami egyáltalán nem tesz jót ennek.

  Mert ahogy azt már korábban is kijelentette, kizárt dolognak tartja, hogy Amy életéről film készülhessen. Azonban mások ezt másképp gondolják, így példáu.l Kirsten Sheridan rendezőnő is, aki nem csak hogy megírta a forgatókönyvét ennek a bizonyos filmnek, de sikeresen el is adta azt a Lifetime nevű amerikai filmes cégnek. A harminchat éves forgatókönyvíró-rendező hölgy egyébként nem akárki a szakmában, hiszen egy Oscar-jelölést is magáénak tudhat az In America című autobiografikus filmjéért, melyben társrendezőként működött közre.

  Ennek ellenére nagyon is kérdéses, hogy megvalósulhat-e egy ilyen film, hiszen Mitch Winehouse kijelentette, elképzelhetetlennek tartja, hogy lenne értelme olyan, a lányáról szóló filmet létrehozni, melyben nem szerepelnek a dalai, márpedig ő ahhoz soha nem fog hozzájárulni, hogy Amy Winehouse bármelyik dala is helyet kaphasson a produkcióban. Vajon kinek lesz igaza végül?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon