MENÜ
 • Visszatérhet Linda a képernyőre

  Görbe Nóra neve hallatán valószínűleg mindenkinek eszébe jut a nyolcvanas évek legendás tévésorozata. Most úgy tűnik, hogy Linda visszatérhet a nyugdíjból.

  Görbe Nórát egyáltalán nem zavarja, hogy még mindig Lindával, a rendőrlánnyal azonosítják. Pedig az elmúlt időszakban játszott színházban, filmekben, megjelent kilenc lemeze. A színésznő elárulta, hogy mi volt a produkció titka.

  „Elsősorban a humor. Az ájurvédikus gyógyászat szerint a humor nedvet jelent. Amiben nincs humor, az száraz. A Linda egyszerre volt tévéfilm, krimi és vígjátéksorozat. Az ember nyugodtan hátradőlhetett: úgy voltak feldolgozva a bűnügyek, hogy nem szerepeltek bennük riasztó, horrorisztikus jelenetek.”

  Nemrég röppent fel a hír, hogy Linda visszatér, és játékfilm készül a sorozat nyomán.

  „Krimi-vígjátékról van szó, amelyben megjelennek azok a szereplők, akik a sorozatban is játszottak: Pécsi Ildikó, Bodrogi Gyula, Balázs Péter, Szerednyey Béla. Veszprémi Linda pedig korkedvezményes nyugdíjból tér vissza dolgozni, és ahogy beilleszkedik a két generációval fiatalabb csapatba, abból sok mulatságos helyzet adódik. Ezzel nyitnánk a fiatalabb nézők felé” – mesélte a színésznő.

  Forrás: stop.hu

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon