MENÜ
 • Visszatérhet a rádióba a Bumeráng

  Úgy tűnik, Bochkor Gábor nem adja fel: egyeztetések folynak a Juventus vezérkarával, hogy felélesszék a tavaly megszűnt rádiós műsort.

  A népszerű műsor a Neo FM-mel együtt tavaly nyáron szűnt meg. Utána történtek próbálkozások a Bumeráng újságként való felélesztésére, de a lap egy hónap után megszűnt. Most azonban újabb esély nyílt: a hírek szerint Bochkor komoly tárgyalásokat folytat a Juventusszal, ahol helyet találhat rádióműsorának.Talán nem véletlen, hogy a napokban együtt látták Boros Lajost, Bochkor Gábort és az említett rádió egyik vezetőjét.

  Ismerjük egymást Gáborral és Lajossal, sokat dolgoztunk együtt, elég jó a viszonyunk, szoktunk beszélgetni, akár a rádiózásról is – mondta el Kalácska Gábor, a Juventus Rádió programigazgatója. – A Juventus reggeli műsora azonban jól működik, hallgatottságban hozza a számokat, maga a műsor nyereséges. Vagyis: mi nem tervezünk váltást, minket kell megkeresni valami szuper- ajánlattal. Azt is el kell mondjam, hogy olyan úton indultunk el, ami más jellegű, mint a Bumeráng volt.”

  Ezután titokzatosan hozzátette, hogy elméletben minden rádiós szívesen dolgozna a „rádiózás isteneivel”.  Úgy folytatta, hogy ebben a szakmában sem létezik az a fogalom, hogy soha, és ha esetleg titokban tárgyalnának, akkor nem is fedné fel a titkokat.

  Így maradjunk annyiban: ha lesz tárgyalás és nyilvánosságra kell kerülnie, akkor majd nyilvános lesz.”

  A Bumeráng-ügyben egyelőre Bochkor és Boros nem nyilatkozott.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon