MENÜ
 • Visszatér Péter Szabó Szilva

  A NOX volt énekesnőjét padlóra küldte az élet, de három éves kihagyás után most újra a popszakma felé kacsintgat. Szeretne sorstársainak erőt adni új albumával.

  Péter Szabó Szilva a NOX egykori énekesnőjeként szép sikereket tudhat maga mögött, mégis súlyos magánéleti válsággal kellett szembenéznie. Három évvel ezelőtt úgy döntött, hogy mindent hátrahagyva elhagyja az országot. Azóta élt Ausztráliában és Londonban is, de végül mégiscsak visszatért Magyarországra.

  “Jól vagyok, kezdem visszakapni az életem. Azért mentem el annak idején, mert padlóra kerültem. Megijedtem saját magamtól, illetve mindattól, ami akkoriban történt velem. Úgy éreztem, ha nem változtatok, ha nem történik velem valami, akkor baj lesz” – mesélte Szilvi.

  Úgy gondolja, jó döntést hozott három éve. Pár hónapja pedig jött az elhatározás, hogy hazatér, és újra megpróbálkozik a popszakmával. Elújságolta, hogy az új lemeze már majdnem készen van, melyen dalokba foglalta az elmúlt évek tapasztalatait.

  “Azért is örülök, mert segíthetek vele azoknak az embereknek, akiket hasonlóképpen padlóra küldött az élet. Nagyon sokszor frusztrált, hogy nem énekelhettem. Hiányzott a színpad, a rajongókkal való kapcsolatom, s az, hogy meg tudtam valósítani önmagam ebben az egészben. Vagyis igazából az életem” – vallotta be az énekesnő.

  Dance-pop stílusú nagylemeze jövő év elején jelenik meg Európa-szerte, azonban első új dalát már heteken belül meghallgathatjuk.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon