MENÜ
 • Visszatér a legendás együttes

  Igazi pop, kilencvenes évek, sok-sok tánc és egy külön tv-műsor. Ezek talán a legjobb jellemzői az újra összeálló brit együttesnek.

  A Girls Aloud visszatérése után újabb rajongói tömeg örülhet: az egykori S Club 7 is bejelentette a visszatérést. És a terveik elég hosszútávúak!

  A TV showként és együttesként egyaránt létező S Club 7 a nyáron áll össze néhány koncert erejéig, de lehetséges egy Greatest Hits album kiadása is a legjobb dalaikkal. Ez viszont még nem minden: ha a csapat visszatérése sikeres lehet, akkor szó lehet két új albumfelvételéről is.

  Egy bennfentes elmondása szerint az elmúlt három évben már rengeteg ajánlatot kapott a csapat, de mindenre nemet mondtak. Találkozók és tárgyalások sora után viszont végül úgy döntöttek, hogy ha már Olimpia van és a Királynő gyémántévfordulója, miért ne térhetnének ők is vissza a zenei szcénába, pont egy ilyen időszakban, mikor brit lázban ég a világ.

  Az egykori brit popegyüttes a lehető legpopposabb dalokat játszotta fénykorában, feloszlásuk után érdemleges karriert viszont csak Rachel Stevens tudott elérni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon