MENÜ
 • Visszatér a Beatles!

  A Girls Aloud, az S Club 7 és a Backstreet Boys után most a Beatles fog újra visszatérni a rivaldafénybe. Persze sajnos ők nem úgy, ahogy az előbb említett kollégák.

  A bogárfejűek a filmvásznon fognak feltűnni néhány moziban, klasszikus filmjükkel, a Yellow Submarine-nel. A  Sárga tengeralattjárót ugyanis teljeskörűen felújították, digitalizálták és a közönség most teljese pompájában nézheti meg újra.

  https://mosaiconline.hu/wp-content/uploads/120502_yellowsubmarine.jpgAz 1968-as animációs film igazi klasszikusnak számít, így nem csoda, hogy a nagy Beatles rajongók majd megőrülnek az örömtől, hogy a filmet végre digitálisan is felújították. A hippikorszak egyik mérföldköve érdekes történetből épül fel: Borsország a zene és boldogság országa, ahol a kék mufurcok lendülnek támadásba Repülő Kesztyű vezetésével, hogy lerombolják azt. A nagy kék hadak ellen csak John, Paul, George és Ringo vehetik fel a küzdelmet. Három fegyverük van: vicceik, dalaik és egy sárga tengeralattjáró.

  A filmben olyan klasszikus dalok hangzanak el, mint a Yellow Submarine, a Lucy In The Sky With Diamonds és az Elenaor Rigby.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon