MENÜ
 • Visszaszívta a visszavonulót

  Adele igencsak sokkolta kijelentésével rajongóit, miszerint visszavonulót fúj. Most pedig még inkább összezavart mindenkit ennek ellenkezőjének állításával.

  A Grammy hatszoros nyertese alig valamivel a díjátadó után azt találta mondani, hogy a lehető legtöbb időt szeretné tölteni kedvesével, ha viszont állandóan dolgozik, ezt nem tudja megtenni. Természetesen ebből a rajongók azt szűrték le, hogy kedvencük már a teljes visszavonulást fontolgatja. Ráadásul Adele szavai is elég egyértelműen hangzottak…

  “Négy vagy öt év pihenésre lenne szükségem. Hogy mit csinálok azután, nem is tudom… talán férjhez megyek” – találgatott az énekesnő, ráhozva ezzel a frászt a rajongókra. Talán csak pillanatnyi ötlet volt, amit utólag megfontolt, vagy csak jobbnak látta nem kiteregetni hosszútávú terveit, fogalmunk sincs. Mindenesetre sokak megnyugvását eredményezte utólagos korrekciója, amikor újra szembesítették a nagy kérdéssel.

  Adele ezúttal azt állítja, csak szünetet tart, és jöhet a következő lemez. “Öt év? Inkább öt nap, aztán megyek vissza a stúdióba!” – jelentette ki, alaposan megkavarva híveit.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon