MENÜ
 • Visszaéltek R. Kárpáti Péter nevével

  Az ismert színész ügyvédhez fordult, mert a a nevével toboroztak diákokat az egyik IX. kerületi médiaiskolába.

  Az egyik felháborodott szülő nyilatkozta a következőt:

  “Ebbe az iskolába írattam be a gyermekemet, de R. Kárpáti tanár úrral egyszer sem találkoztunk. A szerződés alapos áttanulmányozására nem kaptam elég időt, azonnal kellett dönteni, hogy beíratom a gyereket vagy sem. Az iskola egyáltalán nem olcsó, fél évre 190 ezer forint, a fél év 12 alkalomból áll, maga az iskola pedig kétéves. Azt ígérték, hogy a gyerekemet többek közt R. Kárpáti is tanítja majd, valamint statisztamunkákat, reklám, film-, szinkronhang-lehetőségeket kap”.

  A színész már korábban felkereste az iskolát, hogy őt hagyják ki a hirdetésből, de ez nem történt meg. Most ügyvédjével kopogtatott az oktatási létesítmény ügyvezető igazgatójának az ajtaján.

  “Már négy tanfolyamról tudok, amit a nevemmel hirdetnek. Az aluljárókban arra hivatkozva csábít magához diákokat az iskola, hogy én is itt tanítok. Amikor ezt először hallottam, betelefonáltam az intézménybe, kértem, fejezzék be, ne állítsanak valótlanságot. Megígérték, hogy abbahagyják, de az ismerőseimtől azt hallottam, hogy továbbra is megemlítik a nevemet a beiratkozáskor – mintha az intézmény egyik tanára lennék” – magyarázta a színész.

  Alapjában véve nem pereskedős típus, de azt nem tűri, hogy a nevével rendszeresen visszaéljenek. Az igazgató jelezte, hogy az ő tudta nélkül történt a jogsértés, és intézkedni fog a személyiségi jogokkal való visszaélés megszüntetéséről.

  “Minden fiatal tehetség sztár szeretne lenni. Örülnék annak, ha azok a szülők, akik gyermeküket média- vagy színházvonalon szeretnék taníttatni, amikor elmennek bármilyen iskolába, alaposan utánanéznének, hogy mit írnak alá, valamint kik és mit oktatnak” – tette hozzá R. Kárpáti.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon