MENÜ
 • Vilmos herceg és Katalin kettesben szöktek el

  A hercegi páros megszökött lakhelyükről, ráadásul titokban... hát nem romantikus?

  Céljuk csupán az volt, hogy egy felhajtásmentes estét töltsenek el a Kensington palotához közeli Odeon filmszínházban. A hercegi pár természetesen igencsak meglepte a moziba készülőket, amint hétköznapi, farmeres összeállításban beálltak a sorba a jegypénztárnál, majd később a pattogatott kukoricáért sem tolakodtak előre.

  Az egyik alattvalónak sikerült lefotóznia őket, igaz, csak hátulról, de kárpótolta őt a tény, hogy a hercegi pár később közvetlenül mellette foglalt helyet. Vilmos és Katalin a Bosszúállók című nagyszabású akciófilmre fizetett be, és a szemtanúk szerint nagyon élvezték a 3D-s moziélményt, ami után igyekeztek minél kisebb feltűnést keltve távozni.

  “Ó, Istenem, nem hiszem el, hogy egy moziban voltam Vilmossal és Katalinnal, ráadául pont ott ültek mellettem!” – írta egy közösségi oldalon a szerencsés halandó, aki azt is elárulta: a hercegi pár nagyon diszkréten és csöndesen viselkedett, sokat mosolyogtak egymásra, és összehajolva beszélgettek a film kezdete előtt.

  Az udvar egyelőre nem kommentálta a hírt, miszerint Vilmos és Katalin látszólag testőrség nélkül járt a moziban. A moziban járt szemtanúk nem láttak rendőröket, és ha Vilmoséknak sikerült egyedül elhagyni a palotát, az komoly hiba, hisz a szabályok szerint a biztonsági szolgálatok tagjai még határozott utasításra sem téveszthetik szem elől a királyi család tagjait.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon