MENÜ
 • Vili bácsi nagypapa lett!

  Egészséges az első unoka

  Lassan tizennégy esztendeje, hogy zajlanak az események a Mátyás tér környékén. Szereplők jönnek, szereplők mennek, de vannak olyanok is, akiknek karaktere a legelejétől végigkíséri a történetet. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy ezeknek a színészek a valóságban is élik életüket, történnek velük jó és rossz dolgok egyaránt. A mindenki Vili bácsiját alakító színész, Várkonyi András például tegnap nagypapa lett!

  A kisfiú május 21-én, éjfél előtt pár perccel jött a világra és Balázs névre hallgat. Teljesen egészséges, 3850 grammal és 57 centiméterrel jött a világra. Szerencsére nemcsak Balázs, de édesanyja is minden komplikációtól mentesen vészelte át a szülés izgalmait. A nagypapa rendkívül boldog és elégedett unokájával.

  “Késő este érkezett a telefon, hogy megindult a szülés, és azonnal indultuk a kórházba. Nagyon ügyes volt a menyem, alig két óra alatt, természetes úton adott életet az unokánknak, aki elképesztően szép baba. Természetesen az egész család úszik a boldogságban, és már alig várjuk, hogy hazavihessük a család legifjabb tagját.” – mesélte lelkesen Vili bácsi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon