MENÜ
 • Világvége Moszkvában?

  Zöldbe borult az ég

  Moszkva többmilliós lakossága ma nem a megszokott reggelre ébredt. Ha kinéztek az ablakaikon nem a kék eget, vagy a fehéres-szürkés felhőket láthatták, hanem valami roppant szokatlant. Olyant, amitől pánikba is esett a lakosság egy nem kis része. Ma délelőtt ugyanis az orosz főváros egét zöld felhőzet borította be. A Pravda című újság meg is lovagolta a félelmeket, egyenesen világvégéről, apokalipszisről beszélt, amelyet lecsapott a metropoliszra.

   Vajon milyen elméletek fordulhattak meg a moszkvaiak fejében? Mi fog aláhullani a felhőkből? Békák? Esetleg egy kiadós savas eső, ami lemarja majd az emberek bőrét? Sok pánikba esett moszkvai egyből a segélyhívó vonalakat tárcsázta. A felhő ugyanis terjeszkedni kezdett, beborította az autókat és az ablakokat is. Akár idegen vegyi támadás is lehet.

  A hatóságok aztán kezdtek észbe kapni és sietősen igyekezték megnyugtatni a kétségbe esett polgárokat. Teljesen természetes jelenség az, aminek tanúi. Az égerfák és nyírfák kései virágzása és pollenkibocsátása, na meg az ezt felgyorsító, hirtelen jött meleg az, ami megfestette a felhőket. Aggodalomra pedig csak az allergiásoknak van okuk.

  forrás: Index

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon