MENÜ
 • Világsztárként kezelték Indiában Tandi Florát

  A magyar énekesnő a fél világot bejárta  

  A fiatal énekesnőről tudvalevő, hogy külföldön is tudatosan építi a karrierjét. Külföldi dalszerzőkkel, énekesekkel dolgozik, nemrég pedig egy holland és egy indiai turnéról tért haza.

  A tavasszal megjelent Flow című lemezére Sinha Róbert gitárművész is szerzett dalokat, akivel duó formában léptek a nemzetközi színpadokra.

  Nagy élmény, és motiváció egy-egy ilyen turné, hiszen a közönség is más a különböző országokban. Hollandiában például megtanulták magyarul a Glóriád című dalomat írtak rólunk az újságokban, szerepeltünk címlapon is. Indiában nagy plakátokon láttam viszont magam, sofőrrel hoztak-vittek bennünket, a közönség imádta a koncerteket, és nem győztünk eleget tenni a közös fényképeknek, aláírásoknak. Interjút adtunk a BBC-nek, és meghívást kaptunk rádióinterjúkra is. Figyelem bevéve, hogy Delhi húszmilliós lakosú város, hihetetlen az a mérték, akikhez eljutott a zenénk! Emellett emberileg is nagyon sokat kaptam, hiszen a nők helyzetéről is tudtam beszélgetni a témában jártas aktivistákkal, ami azért is volt aktuális, hiszen Puskás Petivel akkoriban indított el egy, a nemek közti egyenlőségre felhívó kampányt – emlékezett vissza Flora, aki az év végén Belgiumba utazott egy nívós eseményre sztárvendégként, majd tavasszal a máltai énekesnővel, Ira Loscóval forgat videoklipet a közös dalukhoz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  Bulvár
  máj. 26., kedd

  Nyit a Lupa Beach, Budapest tengerpartja

  Bulvár
  máj. 21., csütörtök

  Legyél önkéntes pótunoka!

  Bulvár
  ápr. 22., szerda

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  A hír, amit sosem akartunk volna megkapni

  Anyák napjára készül a STRAND Fesztivál

  Négy fal a nagyvilág