MENÜ
 • Világsztár lehet Kállay-Saunders?

  A Megasztár felfedezettje a világhírnév kapujában: közös dal egy svéd előadóval, nemzetközi turné, rengeteg koncertfellépés. Határ a csillagos ég?

  Akkor lássuk, mit tett le mostanában az énekes az asztalra. Kállay-Saunders András nemrég közös dalt készített egy nemzetközi menedzsmenttel rendelkező svéd előadóval, és a Tonight című dalhoz készült klipet szerdán mutatják meg a nagyközönségnek. Utána pedig vár rá a nemzetközi promóciós turné és a számos koncertfellépés.

  “Még ebben a hónapban egy svédországi fesztiválra utazok, de előtte lesz egy-két olyan megjelenés is külföldi tévékben, rádiókban, ahol reklámozzuk a dalt. Szerdán lesz a Tonight klippremierje és Rebstar biztosított arról, hogy sok helyre megyünk majd fellépni is” – mesélte András.

  Svédország mellett Hollandia, Franciaország, Németország, Anglia és az Egyesült Arab Emírségek is szóba kerültek lehetséges turnéállomásként. Utóbbi helyen a legnagyobb zenei csatornák is játszani fogják a dalt.

  András édesapja, Fernando Saunders is ismert zenész és énekes Amerikában, érhető, hogy az ő véleménye is fontos volt a megasztáros énekesnek.

  “Látott egy közös interjút velem és Rebstarral, és azt mondta, érzi, hogy ez most működni fog, nagyon sok jó dolog fog velem történni az idén. Remélem, hogy tényleg is így lesz” – bizakodik András.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon