MENÜ
 • Világszenzáció! Interaktív kiállítás Budapesten

  Vona Tibor, az Area 51 Projecttel igazi interaktív kiállítást keltett életre. Nem csak X-akták rajongóknak!

  A világon teljesen egyedülálló, 3. típusú interaktív élményszínház nyílik, alig több mint egy hét múlva Budapesten. A központi kérdés az UFO-misztikumot karolja fel, nem a szokásos múzeumi keretek között, hanem egy színházi előadás során, mely a szervezők szerint teljesen megváltoztathatja a bennünk kialakult képet.

  Az UFO-kérdés minden embert foglalkoztat, hiszen a világegyetem számos rejtélye közül az egyik legégetőbb, hogy vajon élnek-e rajtunk kívül mások is az univerzumban, és ha igen, vajon ők tudnak-e a mi létezésünkről. A furcsa, repülő objektumok, az elképzelt és látni vélt lények mindig is közkedvelt témái voltak különböző filmeknek, kiállításoknak.

  A projekt egyébként nem csupán egy szimpla színházi show-t jelent, hanem a látogatók egyúttal aktív részesei is lesznek a történetnek, amely megelevenedik a színpadon.

  “A történet egy katonák által őrzött épületben, azon belül is egy izolációs kamrában kezdődik, ahol monitorokon keresztül ismerkedhetünk meg az 1908-as, Szibériában található tunguskai ufó katasztrófa eseményeivel. A visszaszámlálást követően kezdetét veszi a földönkívüli utazás. A séta során fekete öltönyösök kíséretében elemezhetünk megmagyarázhatatlan fizikai jelenségeket, laboratóriumi körülmények között láthatunk olyat, amit eddig maximum az X-aktákból ismerünk.” – írja a szeretlekmagyarorszag.hu

  Akit érdekel tehát egy rendhagyó múzeumi kirándulás, október 26.-tól saját maga is meggyőződhet róla az Area 51 Projekt keretein belül, milyen is a földöntúli élet!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon