MENÜ
 • Világrekordra készül Schobert Norbert

  Schobert Norbert egy egyedülálló, nagyszabású kezdeményezést indít el, melynek célja, hogy egyszerre  2000 embert szabadít meg a túlsúly rabságától.

  Első lépésként április 23-án, a „Nagy duci napon” egy ingyenes motivációs előadást tart 2000 fő számára.

  Schobert Norbert több évtizedes tapasztalatát osztja meg a fogyásról, életmódváltásról és az ehhez szükséges motivációról. Mindenkit vár, akit érint a túlsúly és kérdései vannak, hogyan induljon el, vagy éppen miért nem sikerült neki eddig a súlyvesztés.

  A közel két órás előadáson Norbi az életmódváltás legfontosabb alappilléreit mutatja meg, és segít abban, hogy a ducik kitartsanak és elérjék céljukat. Ez egy világméretű, társadalmi felelősségvállalás, hiszen az előadásnak nincsen külső szponzora, teljesen ingyenes a belépés. A részvételhez a facebookon kell regisztrálni. Amennyiben többen lesznek mint 2000 fő, akkor aznap tart még egy előadást Norbi. A jelentkezőkből a facebookon egy zárt csoportot csinál és a tagoknak napi szinten segít tanácsokkal, konkrét étrenddel, és bármikor lehet hozzá fordulni, ha elakad valaki.

  Április 23-án Norbi mellett megszólalnak olyanok is, akik már sikeresen lefogytak. Többek között a világrekordra felterjesztett Géza bácsi, is aki az Norbi segítségével 166 kilót fogyott. 258 kg volt mikor már 8 éve nem tudta elhagyni a lakását, a teste börtönében élt. 2014-ben Rékával és Norbival először ment ki az utcára és kezdték meg  a közös munkát, hogy Géza bácsi visszakapja az életét. Ma már kevesebb mint 92 kg, könnyedén jön-megy, nem okoz gondot számára a testmozgás sem. Egy sokkal minőségibb életet él, mint előtte bármikor.

  Schobert Norbert sok szeretettel vár mindenkit, akit bármilyen formában érint a túlsúly az életmódváltó tréningjére 2017. április 23-án, vasárnap 11.00-tól a budapesti Novotel Hotel kongresszusi központjában (Budapest, XII. Kerület Alkotás utca 63-67).

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon