MENÜ
 • Világkörüli út után szenvedtek halálos balesetet

  A sors iróniája durván lecsapott a svájci házaspárra: öt éven át a világ legveszélyesebb helyeit látogatták, majd hazatérve otthonuktól néhány méterre egy vonat okozta halálukat.

  A 38 éves Daniela Weiss és Daniel Oelter a világ legveszélyesebb helyeit járta be együtt. Feladták a munkájukat, az életüket, eladták ingóságaikat, és világgá indultak. Öt év alatt maratoni túrájukon körbeutazták Ázsiát, a Közel-Keletet és Dél-Amerikát. Minden kalandot és vészhelyzetet túléltek. Ám amikor Daniela fogproblémái miatt hazatértek Svájcba – otthon akarta ugyanis kezeltetni magát –, utolérte őket a végzet.

  “Jó érzés volt újra látni a lányomat és a vőmet. Nagyszerű párost alkottak együtt” – mesélte Daniela édesanyja, aki akkor látta utoljára a lányát, amikor sétálni indult a férjével. Csak néhány méternyire voltak Granichen városban lévő otthonuktól, ahol alighogy ráléptek a közeli vasúti pálya síneire, jött a vonat, és elütötte őket. Daniel azonnal meghalt, neje a kórházban vesztette életét.

  “Tudtam, hogy sok olyan helyen jártak, amely tele van veszéllyel. Mindennap aggódtam értük. De azt sosem gondoltam volna, hogy alig néhány lépésnyire a házunktól történik meg a baj. Egyik hajnalban kopogtattak az ajtón. Azt hittem, a lányom az, mert itthon hagyta a kulcsokat, de a rendőrség jött. Amikor elmondták, mi történt, nem kaptam levegőt. Daniela volt az egyetlen gyermekem” – sírt a gyászoló Margrit Weiss, aki biztos benne: sem lánya, sem vője nem hitte volna, hogy a világ egyik legbiztonságosabb helyén éri őket a halál.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon