MENÜ
 • Világkörüli turnéra indul Madonna

  Világkörüli turnén mutatja be az énekesnő új stúdióalbumát. Bár Budapestre nem látogat el, Bécsben és Zágrábban látható lesz.

  Az már biztos, hogy idén sem fog unatkozni Madonna. Nemrég volt új filmjének, a W.E.-nek a premierje, fellépett a vasárnapi Super Bowl szünetében, hamarosan pedig világkörüli turnéba kezd. Az énekesnő MDNA című lemeze március 26-án jelenik meg, ám az első dalt már február elején közzétették az albumról és a Super Bowl-on is ízelítőt adott belőle Indianapolisban.

  A MDNA lesz a pop királynőjének 12. stúdióalbuma, mely négy évvel a Hard Candy után jelenik meg. Az énekesnő újra William Orbittal dolgozott együtt, aki a Ray of Light című lemezen is közreműködött. Emellett két francia DJ, Martin Solveig és Benny Benassi is dolgozott a MDNA-n.

   A koncertkörút május 20-án kezdődik Tel Avivban. Utána olyan nagyvárosok kerülnek sorra, mint Barcelona, London, Zágráb, Párizs, Berlin, New York, Washington, Philadelphia, Torontó és Québec. Franciaországban két koncerten is részt vehetnek a rajongók, először július 14-én Párizsban, a Stade de France-ban, majd augusztus 21-én Nizzában. Hozzánk legközelebb július 29-én Bécsben lép színpadra az Ernst Happel Stadionban, illetve június 11-én Zágrábban.

  Forrás. metropol

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon