MENÜ
 • Világbajnok teszteli a Lupát

  Jövő májusban Budapest tengerpartján rendezik a felnőtt Nyílt Vízi Úszó Európa Bajnokságot, ennek tesztversenyét tartják most, augusztus 15-én a Lupán. 

  A rendezvényen – a sportolók között ott – lesz Rasovszky Kristóf világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok magyar úszó és jelen lesz az európai és a magyar úszószövetség számos vezetője is.

  Németh Zoltán, a Lupa sportmenedzsere elmondta, hogy a 100 hektáros, kristálytiszta vízű tó a nyílt vízű úszók egyik kedvence, ráadásul a lokációja is tökéletes, “alig 25 percre található a főváros szívétől illetve a Liszt Ferenc repülőtértől” – mondta a sportmenedzser, büszkén említve, hogy már “vizes” sportban is európai rangú eseménynek adhat helyt a Lupa. “A szárazföldön épp most ért véget a Strandröplabda FIVB World Tour, de most csütörtökön is érdemes kilátogatni Budapest tengerpartjára, hisz’ a Magyar Úszószövetség itt rendezi a legjobb úszókkal a jövő évi EB tesztversenyét” – meséli a sportmenedzser. Az 5 km-es távon a férfiaknál például rajthoz áll majd Rasovszky Kristóf világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok úszónk, a nőknél pedig a világbajnoki ezüstérmes Olasz Anna. Az úszók a Lupa deli szektorában úsznak majd 3 x 1667 métert. A sportolók 13 órakor állnak majd rajthoz augusztus 15-én.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő