MENÜ
 • Világbajnok teszteli a Lupát

  Jövő májusban Budapest tengerpartján rendezik a felnőtt Nyílt Vízi Úszó Európa Bajnokságot, ennek tesztversenyét tartják most, augusztus 15-én a Lupán. 

  A rendezvényen – a sportolók között ott – lesz Rasovszky Kristóf világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok magyar úszó és jelen lesz az európai és a magyar úszószövetség számos vezetője is.

  Németh Zoltán, a Lupa sportmenedzsere elmondta, hogy a 100 hektáros, kristálytiszta vízű tó a nyílt vízű úszók egyik kedvence, ráadásul a lokációja is tökéletes, “alig 25 percre található a főváros szívétől illetve a Liszt Ferenc repülőtértől” – mondta a sportmenedzser, büszkén említve, hogy már “vizes” sportban is európai rangú eseménynek adhat helyt a Lupa. “A szárazföldön épp most ért véget a Strandröplabda FIVB World Tour, de most csütörtökön is érdemes kilátogatni Budapest tengerpartjára, hisz’ a Magyar Úszószövetség itt rendezi a legjobb úszókkal a jövő évi EB tesztversenyét” – meséli a sportmenedzser. Az 5 km-es távon a férfiaknál például rajthoz áll majd Rasovszky Kristóf világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok úszónk, a nőknél pedig a világbajnoki ezüstérmes Olasz Anna. Az úszók a Lupa deli szektorában úsznak majd 3 x 1667 métert. A sportolók 13 órakor állnak majd rajthoz augusztus 15-én.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon