MENÜ
 • Vidám fotósorozat: kocsiablakon kihajoló kutyák

  Nem mindig egyszerű művészi fotót készíteni mozgékony házi kedvenceinkről, Lara Jo Regan pedig egész másképp közelíti meg a témát. A kutyusok legboldogabb pillanatait örökítette meg e különleges fotósorozat keretein belül.

  Az alapkoncepció nagyon is egyszerű: alanyait, a különböző méretű és fajtájú ebeket kocsiba ültette, letekerte az ablakot, majd megkérte a sofőrt, hogy taposson a gázra. Az eredmény pedig egy igencsak vicces, a valóságot hűen tükröző fotósorozat, mely garantáltan mosolyt csal bárki arcára.

  12

  7

  6

  5

  4

  3

  2

  1

  Ha szereted az állatokat, ez  biztosan tetszene. Továbbá volt még jó néhány érdekes vagy éppen mélyen elgondolkodtató fotósorozatunk is, pl. született már éles kritika társadalmunkról, melyet Pawel Kuczynski, lengyel művész szatírikus illusztrációkkal jelenített meg, illetve egy hasonló, a modern világunkat bíráló fotósorozat birkákként jeleníti meg az embereket.

  Ha pedig cukiságra vágynál, ajánljuk figyelmedbe egy sün életéről készült rendkívül aranyos összeállítást, és a robot szerelmi tragédiáját megjelenítő képsorozatot.

  (Forrás/képek: mashable.com)

  Ajánló

  Így ünnepelte a Road zenekar a 15. születésnapjukat

  Ezért tűnt el Sub Bass Monster – Interjú

  Ilyen volt az AWS énekesének esküvője