MENÜ
 • Vidám évadzáróra készül az X-Faktor

  Érdekes lezárást talált ki az X-Faktornak az RTL Klub!

  „Minden szombaton nézed az X-Faktort? Rajongásig szereted a kedvencedet? Van olyan versenyző, akit ki nem állhatsz? Felháborít a mentorok véleménye? Kiborít a szavazások eredménye? Kiesett a kedvenced, de még versenyben van az, akit sokkal rosszabbnak tartasz nála? Úgy érzed, te jobb lennél bármelyik döntősnél? Határozott véleményed van az X-Faktorról? Akkor ne tétovázz: jelentkezz az RTL Klub egyszeri és megismételhetetlen talkshow-jába, és legyél te a legelszántabb és legismertebb kritikus, vagy rajongó! Írd meg a nevedet, a címedet és a telefonszámodat most az xfaktor@rtlklub.hu címre!”

  Ilyen és ehhez hasonló felhívások jelentek meg az X-Faktor 2012 hivatalos Facebook oldalán, és a versenyzők rajongói oldalain. Máris sok lelkes rajongó és elszánt kritikus jelentkezett, hogy szeretné a kedvencét méltatni vagy épp kritizálni azokat, akiknek a produkciói nem nyerték el a tetszését.

  Az X-Faktor 2012 utolsó döntőjének napján, december 16-án hatórás műsor keretében elevenítik fel a műsor résztvevői a legemlékezetesebb pillanatokat. A mentorokkal, az énekesekkel és hozzátartozóikkal, valamint a legelszántabb rajongóikkal és kritikusaikkal egy vidám talkshow keretében vitathatják meg az elmúlt hónapok történéseit, továbbá a stúdióba várják az elmúlt évadok sikeres versenyzőit is.

  A műsorban ugyanakkor óráról órára bemutatják a finálé előkészületeit: a döntősökkel, a mentorokkal, a felkészítő csapatokkal és az X-Faktor válogatásainak legemlékezetesebb szereplőivel is beszélgetnek. Az X-Faktor csapata tehát egy remek hangulatú műsorral búcsúztatja majd ezt az évadot, erre a két jó kedélyű, fesztelen stílusú műsorvezető, Istenes Bence és Király L. Norbi is garancia.

  Ne feledjétek! Itt megnézhetitek interjúinkat az X-Faktor sztárjaival, ma este pedig cinikus ésgonosz stílusunkkal ismét végigkövetjük a műsort!

  Fotók és forrás: RTL Sajtóklub

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon