MENÜ
 • Victoria Beckham szemüvegeket tervez

  Gyenge a látásod? Nem találsz magadnak az optikában olyan keretet, ami tetszene? Ha Victoria Beckham a neved, akkor tervezz magadnak egyet!

  Egy szép, divatos szemüveg viselése egész öltözetünket és arcunkat is feldobhatja, amennyiben megfelelően kiválasztott keretet hordunk. Egyúttal a kellemes oldal mellett nyilvánvaló a hasznos is, főleg, ha nem teljesen tökéletes a látásunk.

  Victoria Beckham is így gondolja, ám meglehetősen bosszantotta a tény, hogy nem talál olyan szemüveget magának, ami illene ruháihoz. Ezért aztán döntött: tervez egy kollekciót.

  “Muszáj szemüveget viselnem, de nem találtam eddig olyat, ami illene hozzám és amit különösebben kedvelnék. Mindig nagyon kényes téma volt ez számomra, ezért arra gondoltam, akár én is megcsinálhatnám őket.”

  A focistafeleség/divattervező/ex-Spice Girl/hivatásos anyuka össze is állt a Cutler&Gross céggel és hat féle, egyedi tervezési keretet kreált. Mindegyik darabot Olaszországban, egyesével, kézzel készítik, rajtuk pedig gyémánttal van kirakva Victoria nevének kezdőbetűje. A divatos keretek három féle színben, kizárólag a legminőségibb anyagokból készülnek.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon