MENÜ
 • Vetélytársat kap Lady Gaga

  Foxes a kihívó

  A megbotránkoztatás királynője a 24 éves Foxes személyében lelhet kihívóra, a fiatal brit sztár ugyanis az elmúlt időszak egyik legmerészebb klipjét tette le az asztalra. A leghallgatottabb rádió toplistáján egyre feljebb kúszik Miley Cyrus is, Avicii új slágere pedig a Class40 első helyéért küzd.

  foxes2

  Foxes vérbeli európai énekesnő, aki nem csupán hajviseletével, de színes ruháival is szereti megmutatni, milyen a londoni divat. A brit sztár nemrégiben jelentkezett új slágerrel, a Let Go for Tonight című dallal. Foxes nem csupán zenéjével, de külsejével is sokakat a pop királynőjére, Lady Gagára emlékeztet. A fiatal énekesnőt a Class FM hallgatói is egyre inkább felfedezik maguknak, a Class40-en már a 20. helyen áll és egyre feljebb tör. Amerikának sem kell szégyenkeznie, ha fiatal botrányhősökről van szó. Miley Cyrus 2013 egyik legvitatottabb fiatal sztárja lett, aki még Madonnával is összeállt egy szexi pillanatokban bővelkedő akusztikus koncert erejéig.

  foxes

  Miley olyannyira a modern popkultúra megkerülhetetlen tényezője lett, hogy egy New York-i egyetem bejelentette, tananyaggá teszi a hullócsillagot, akiért a magyar rajongók is kitartóan lelkesednek. Miley új felvétele, az Adore You már a 14. a Class40-en. A svéd producer-DJ, a szemtelenül fiatal Avicii a Class FM hallgatóinak új kedvence. Új slágere, az Addicted To You az elmúlt hetekben egyre feljebb kúszott a Class40-en, most pedig már a második helyen áll, Kylie Minogue-ot szorongatva. A zenei kritikusok szerint ez a dal 180 fokos fordulat a zenész korábbi munkáihoz képest, így nem is csoda, hogy mindenhol a slágerlisták elején foglal helyet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon