MENÜ
 • Veszteséges a John Carter

  Ritkán történik olyan, hogy egy filmstúdió alig két héttel egy film premierje után elismerje annak bukását, de a Disney esetében most ezt történt.

  A John Carter nem hozta a tőle várt színvonalat, így már most bejelentette a Disney, hogy várhatóan 200 millió dolláros veszteséget könyvelhet el a produkció.

  A stúdió összesen 430 millió dollárt költött a sci-fire, és bár a globális jegyeladás túllépte a 180 milliót, ennek az összegnek legalább a fele a mozik tulajdonosainál fog maradni.
  A történetet egyébként bőven lehetne folytatni, mivel lenne hozzá alapanyag, azonban nem valószínű, hogy készül második rész, látva az első sikertelenségét.

  Sajnálatos módon nagyon úgy tűnik, hogy a John Carter is ugyanarra a sorsra jut, mint annak idején Az Arany Iránytű, mely Philip Pullman regénye alapján készült, és tulajdonképpen egy trilógia első része. Persze ott több minden közbeszólt, többek között a Vatikán is, akik a trilógia témáján voltak teljes mértékben fennakadva, és sok országban sikerült is tiltólistára tetetniük mind a filmet, mint pedig a regényt.

  Forrás: Hír24

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon