MENÜ
 • Veszélyben Kapócs Zsóka szerepe?

  A színész-énekesnő az Operettszínház színpadán szeretne bizonyítani, de egyes ellendrukkerek szerint még nem készült fel a szerepre.

  Kapócs Zsóka boldogan osztotta meg rajongóival a nagy hírt: az Operettszínházban a Rómeó és Júlia című darabban mutathatja meg a tehetségét. Kerényi Miklós Gábor árulta el, hogy az énekesnő Montague-nét, Dolhai Attila, azaz Rómeó édesanyját játssza, amely alkatilag neki való, a hangja megfelelő mélységű hozzá. Csakhogy bizonyos bennfentes információk szerint nem biztos, hogy erre a debütálásra sor kerül.

  “Még nincs kész a szerepre. Hiába van jó hangja, ha a darabban nem találja a helyét, akkor megette a fene az egészet. Ráadásul Zsóka a premier előtt meg is betegedett, kihagyott pár próbát, és egyelőre a kollégákkal sem tudta még igazán elfogadtatni magát” – árulta el egy belső informátor.

  Zsóka korábban is sokat panaszkodott arról, hogy azért nem tudják elfogadni, mint színésznőt, mert a szépségiparból érkezett. Kerényi Miklós Gábor hozzátette, hogy valóban nem jött jókor Zsóka betegsége.

  “Egyelőre nem tudom, hogyan hátráltatta a betegség Zsókát, nagyon remélem, meggyógyult, és nem lesz akadálya a színpadra lépésének – mondta a direktor, aki azokra a hírekre is reagált, melyek szerint Zsóka nem áll készen a szerepre: – Ez nagyon nagy feladat a számára, és óriási lelkesedéssel készül rá. Be kell illeszkednie a színházba mindenféle szempontból. Egy zenés teátrum munkájában nagyon fontos a hang és a személyiség sugárzása. Amikor ez utóbbi a helyén van, akkor megszűnik minden ellenérzés.”

  Az érintett is nyilatkozott az őt ért kritikákkal kapcsolatban:

  “Egy fogászati probléma miatt kényszerültem kihagyni egy napot, de miután nyár eleje óta foglalkozom a szereppel, bízom benne, hogy ez nem vetette vissza beállásomat a musicalbe. Szerencsém van, mert nem csak én vagyok új a darabban. Kalocsai Zsuzsa dajkaként mutatkozik be a szerdai előadáson, s ez erőt ad. Úgy érzem, hogy akivel eddig találkoztam a ­kollégák közül, az elfogadott, ­ és remélem, előadás után ez még inkább így lesz.”

  Forrás: Bors

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon