MENÜ
 • Veronika új hajjal kezd új életet

  Úgy tartja a hiedelem, ha valaki változásra vágyik, legelőször magán változtat meg valamit. Nos ez az egykori villalakóra is igaz.

  Veronika megunta fekete haját, és egy hirtelen elhatározással kezébe vette az ollót… Végül saját magának varázsolt új hajkoronát.

  “Fodrásznak tanulok, úgyhogy tudom, hogyan kell frizurát vágni, de amikor belekezdtem a farigcsálásba, még fogalmam sem volt, mi sül ki belőle – mesélte a lány. – Meguntam a feketét, kicsit kivilágosíttattam. Most világosbarna, ami nagyon tetszik. De az új fazont is sokkal jobban szeretem. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a sok pótlás nem tett jót a hajamnak, úgyhogy éppen itt volt az ideje egy kicsit levágni.

  Természetesen nem véletlen a változtatás: szeretné a háta mögött tudni az elmúlt hónapokat, felejteni, és új életet kezdeni.

  “Férfi nincs az életemben, és egyelőre nem is hiányzik belőle, szeretnék most csak magamra koncentrálni. Elvégezni a fodrásziskolát, a terveim között szerepel egy sminkessuli is, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább”.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon