MENÜ
 • Véletlenül lenyelte kését

  Megdöbbentő módon állítólag már másodszor fordult elő a bizarr baleset.

  Evés közben a harminc éves nő barátainak akarta bizonyítani, hogy kigyógyult a bulimiából. Állítólag ezért dugta le torkán a vajazókést, mert meg akarta mutatni, hogy elmúltak garatreflexei. Ekkor valamiért nevetni kezdett, így a kés lecsúszott a torkán, egyenesen a nyelőcsövébe szorulva.

  Elképesztő szerencséje volt. A vajazókés ugyanis amellett, hogy tompa végű, így nem sértette fel a nyelőcsövet, a szervnek pont azon a részén akadt meg, ahol egy kisebb megvastagodás található, így nem tett komolyabb kárt benne. Az evőeszközt a kórházban egy csővel távolították el, nem volt szükség műtéti beavatkozásra. Az aggódó férj azonban az orvosoknak elmondta, hogy négy évvel korábban történt már ilyen eset, akkor az asszony egy hasonló késsel próbálta meghánytatni magát. Akkor azonban nem volt ilyen szerencsés: több műtétet is végre kellett hajtani rajta, hogy megőrizhesse hangját.

  Mivel a nő egyébként is instabil lelkiállapotban volt, a pszichiátriára szállították megfigyelésre, mivel arra gyanakodtak, a véletlen balesetről szóló történet nem igaz, inkább szándékosság áll a háttérben.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon