MENÜ
 • Véletlenül lenyelte a fogkeféjét

  Egészen elképesztő, tulajdonképpen elképzelhetetlen, hogy egyáltalán hogyan történhet meg ilyesmi.

  Georgie Smith, egy tizenkilenc éves lány halálra rémülten rohant be a New Jersey-i kórházba, miután egy nem mindennapi baleset történt vele. A lány fogmosás közben ugyanis véletlenül lenyelte a fogkeféjét, majd képtelen volt kiöklendezni azt.

  “Egyszerűen lecsúszott a torkomon. Fogalmam sincs, hogyan történt, egyik pillanatban még a bölcsességfogamat mostam, a másikban pedig eltűnt a kezemből a fogkefe és éreztem, hogy lemegy a torkomon. Pokolian fájt, de nem tudtam megállítani és visszaöklendezni sem. Valamiért mintha megszűnt volna a garat-reflexem. Attól féltem, meg fogok fulladni, de aztán elmúlt a fájdalom és semmi különlegeset nem tapasztaltam. Magamra kaptam az első kezem ügyébe kerülő ruhát és elrohantam a kórházba.”

  Az orvosok természetesen azonnal megröntgenezték a lányt, majd miután úgy látták, nagyobb kárt okoznának egy esetleges műtéttel, azt javasolták Georgie-nak, hogy bízza a természetre az eszköztől való megszabadulást. Erről azonban már sajnos nem nyilatkozott a lány, pedig valószínűleg sokakat érdekelne, hogy milyen élmény lehetett a fogkefe viszont látása. Abban azonban csak reménykedni tudunk, hogy az a darab, amelyet a hölgy a kezében fog a fotón, nem a szóban forgó eszköz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon