MENÜ
 • Vegyék fel a feleségem!

  Holly Stuard férje mindent megtesz azért, hogy felesége újra munkába álljon. Például óriásplakáttal hirdet a sztrádán.

  Az Ohióban élő férfi azért vásárolt plakátfelületet, hogy reklámozza felesége tudását. A “Please Hire My Wife!” vagyis “Kérem vegyél fel a feleségem!” feliratú plakát villámgyorsan beszédtéma lett. A hölgy eddig a Toledo Egyetemen dolgozott. Az óriási hirdetésből nem csak a fotója látszik, hanem el lehet olvasni legfőbb végzettségeit is. Egy miniönéletrajz a nagyközönségnek.

  “Az elmúlt öt vagy hat hónapban csupán néhány olyan lehetőség volt számára, amikre pozitívan tudtunk nézni, de sajnos egyik sem működött.” – nyilatkozta Brandon Stuard a Fox-nak – “Úgy éreztem, hogy egyre kezd frusztráltabbá válni, igaz, a reményt nem veszti el. De akartam valamit, ami egy kicsit feldobja.”

  Bár a házaspár egyik tagja munkanélküli, mégsem sajnálták a 700 dollárt kóstáló, borsos árú hirdetést, hiszen lehet, hogy pont így fog újra beindulni a hölgy karriere.

  Hollynak mind az üzleti mind az akademikus világban van már tapasztalata a plakát szerint, ő maga pedig leginkább egy cég fejlesztési osztályán dolgozna, arra fókuszálva, hogy maximalizálja a termelést és növelje az emberi erőszükségletet. A kiírások között van a hiremywife@yahoo.com e-mail cím is, melyen a házaspár várja az ajánlatokat.

  Stuard elmondta, hogy felesége először nem tudott a hirdetésről, de eddig úgy tűnik, hogy örül a gesztusnak.

  “Az hiszem előtte biztos nemet mondtam volna” – nyilatkozta Holly – “Úgy gondoltam volna, hogy túl megalázó egy ilyen plakáton szerepelni, de most tetszik a dolog és remélem, hogy jön majd egy jó ajánlat.”

  A hölgy tavaly létszámleépítés miatt vesztette el munkáját. Azóta több ígéretes interjún is volt, sikertelenül.

  “Tudom, hogy mennyire erőlködik, senki sem készül úgy, mint ő. Nagyon nehéz ezt látni és úgy érzem, talán ez a legjobb módja, hogy segíthetek neki!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon