MENÜ
 • Végre jár a nyitott gerincű tini

  Bár örökre kerekesszékre ítélték az orvosok, a nyitott gerinccel született lány nem hagyta magát. A kitartásnak meglett az eredménye: végre megvan a megoldás.

  Az amerikai Charlotte Volante nyitott gerinccel született és 11 éves korától egyáltalán nem tudott járni. Ekkor közölték vele az orvosok, bele kell törődnie, hogy soha többé nem tud majd lábra állni és élete hátralevő részét tolószékben kell leélnie.

  A lány és szülei azonban nem voltak hajlandóak ezt elfogadni, így éveken keresztül orvostól orvosig jártak, hogy megoldást találjanak Charlotte problémájára – írja a Daily Mail.

  Hét évbe telt, mire egy csapat orvos végre beleegyezett, hogy egy ritka, kísérleti stádiumban lévő műtétet elvégezzen a lányon. Az eredmény pedig még az orvosokat is meglepte. Pár órával az után, hogy Charlotte felébredt az altatásból, már fel is állt az ágya mellett. A lányt folyamatos orvosi megfigyelés alatt tartják, de a doktorok elmondása szerint Charlotte-nak valószínűleg nem kell visszaülnie a kerekesszékbe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon