MENÜ
 • Végleges felállásban az amerikai X-Factor zsűrije

  A zsűri két új tagjával kapcsolatban sok találgatást hallhattunk, de tegnap végre hivatalosan is leszerződtek az amerikai csatornával. Britneyt végül bedobják a mélyvízbe.

  Demi Lovato, a Camp Rock filmek főszereplő énekesnője lett kiválasztva az amerikai X-faktor negyedik zsűritagjának. Demi – Britneyhez hasonlóan – a tegnapi nap folyamán hivatalosan is aláírta a megállapodást. Nem titok, hogy Simon Cowellnek, az X-Faktor agyának célja, hogy a 19 éves Disney-sztár minél több tizenévest csaljon a képernyő elé.

  Izgalmakat tartogat ez az új felállás, a készítők sem titkolják izgatottságukat. Britney nagy visszatéréseként emlegetik sokan az eseményt, tekintve hogy ez lesz az énekesnő első TV-s projektje, mióta elvált volt férjétől. Ráadásul igencsak vakmerő húzás bedobni őt egy élő műsorba, tekintve hogy botrányai és szeszélyes viselkedése miatt Britney tulajdonképpen ma is apja gyámsága alatt áll, olyannyira, hogy magát a szerződést nem az énekesnő, hanem az apuka, Jamie Spears írta alá.

  Howard Stern, az amerikai rádiózás királya így véleményezte a legújabb felállást:
  “Ez aztán ‘csodálatos‘ döntés volt! Csak kicsit nehéz elképzelni… Szerintem a valódi kritikákat úgyis Simon Cowell és L.A Reid fogja elmondani a versenyzőknek. Britney csak ott ül majd és nyalogatja a nyalókáját egy szexi ruciban…”

  Demi eléggé be van táblázva a közelgő koncertturné miatt, de az X-Factor forgatása várhatóan nem fog kavarodást okozni. Britneyvel mindketten a mai napon készülnek bejelenteni az eseményt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon