MENÜ
 • Végleg lőttek Johnny Depp kapcsolatának

  A tizennégy éve együtt élő Depp és partnere, Vanessa Paradis kapcsolatát az évek során sokan próbálták már úgy hirdetni, mint amelyiknek mindjárt vége, egészen idáig ezek azonban csak túl lelkes újságírók agyszüleményei voltak.

  Ahogy azt mi is megírtuk, korábban még csak pletyka volt, hogy a színész szakít barátnőjével. A tizennégy éve együtt élő Depp és partnere, Vanessa Paradis kapcsolatát az évek során sokan próbálták már úgy hirdetni, mint amelyiknek mindjárt vége, egészen idáig ezek azonban csak túl lelkes újságírók agyszüleményei voltak. Az utóbbi hónapokban ezek a sugdolózások egyre erősebb lábra kaptak, de ők továbbra is tagadták. Ez idáig.

  A jég nemrég tört meg, amikor a színész egy ismételten feltett riporteri kérdésre, hogy valóban nincs-e köztük semmi konfliktus, azt válaszolta, hogy “békésen külön váltunk.” Szükségük is lehet a nyugalomra, hiszen a tizennégy éves kapcsolat nem csak kettejükről szól. Van két közös gyerekük, a kilenc esztendős Jack és a tizenhárom éves Lily-Rose.

  A pár, akiknek tagjai között tíz év korkülönbség van, még 1998-ban találkozott, de végül soha nem házasodtak össze. Vanessa énekesnő és színésznő egyben, a család Franciaországban élt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon