MENÜ
 • Véget ért az erdélyi turné

  A mai nappal végleg lezárult az X-Faktoros korszak a versenyzők életében. Az erdélyi turné után most már a nagybetűs élet várja őket, ahol mindenkinek egyedül kell helytállnia.

  A “Sztárok Erdélyben” koncertsorozat keretein belül Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Kováts Vera, Tarány Tamás, Lil.C, az Apollo23 és a Rocktenors adott fergeteges koncertet 5 városban.

  A hivatalos oldalakon folyamatosan lehetett olvasni, hogy rengetegen voltak kíváncsiak a második széria énekeseire, és hatalmas szeretet és ováció fogadta őket minden egyes helyen. A vendégszeretetre sem lehetett semmi panaszuk, az erdélyi emberek úgy fogadták őket maguk közé, mintha családtagok lennének.

  Baricz Gergő a turné segítségével tulajdonképpen családlátogatást is tett, énekestársaival ugyanis hazalátogatott Borzontra, ahol édesapja és édesanyja mindenkit megvendégeltek, amit egy videó is megörökített.

  A csapat tehát egy életre szóló élménnyel gazdagodott, azonban sajnos itt végleg le is zárult számukra az X-Faktoros élet. A gépük ma délután 14.40-kor landol Ferihegyen, és innentől kezdve pedig a dolgos hétköznapok várnak rájuk. Készülnek az új dalok, jönnek az önálló fellépések, magyarán helyt kell állniuk a magyar zenei életben, és minél maradandóbbat alkotniuk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon