MENÜ
 • Véget ér a MusicPlus

  A Music Plus zenei csatorna azért indult útnak, hogy a magyar előadók érdekeit képviselve mutathassa be az ország zenei életének legjobbjait.
  Bölcskey Mike ma délelőtt a csatorna facebook oldalán kiadott közleményben jelentette be a rossz hírt.
  “Sajnálattal tájékoztatunk mindenkit aki mellettünk állt az elmúlt 2 évben, hogy a magyar MusicPlus csatorna 2012. december 31-én lesz látható utoljára, mivel a hazai kábelszolgáltatók többsége úgy gondolja, hogy a jelenlegi zenecsatorna kínálat teljes egészében kielégíti az itthoni igényeket, sem több magyar zenére, sem más előadókra nincs szükség az itthoni képernyőkön. A csatorna alapítóinak célja egy olyan magyar popzenei csatorna létrehozása volt, amely műsoraiban helyet kívánt adni olyan műfajoknak is, amit más piaci szereplők évek óta figyelmen kívül hagytak. A hazai zenei kínálat szélesítése mellett a csatorna önként vállalta, hogy műsorában legalább 50%-ban hazai előadók klipjeit játssza, azaz valódi magyar zenecsatornaként színesítse a zenetévés piacot.
  Hittük, hogy egy, a többitől eltérő műsorszerkezetű zenetévé új színt hozhat a hazai televíziós kínálatba, és más európai országokhoz hasonlóan itthon is egy helyi zenéket játszó csatorna akár piacvezető is lehet. Bátran kijelenthetjük, hogy a tulajdonosok ehhez a tervhez, Steiner Kristóf főszerkesztő vezetésével a legjobb hazai szakemberekből álló csapatot állították csatasorba, akiktől ezúton is elnézést kérünk, hogy a csatorna megszüntetése mellett döntöttünk. Ugyanígy szeretnék elnézést kérni a magyar előadóktól, hogy ezzel a lépésünkkel megfosztjuk őket attól a reménytől és álomtól, hogy itthon is lesz egy olyan zenetévé, ami az ő érdekeiket képviselve igyekszik eljuttatni dalaikat a közönség felé a legkülönbözőbb műfajokból, és hogy döntésünk miatt továbbra is Magyarország lesz az egyetlen európai ország, amely hazai zenecsatorna nélkül marad. Legvégül pedig azoktól a lelkes nézőktől szeretnénk elnézést kéri, akik leveleikkel, üzeneteikkel szurkoltak a sikerünknek, és akik műholdon, kábelen vagy online követték adásunkat, és szerették amit csinálunk.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon