MENÜ
 • Véget ér a Gálvölgyi show

  A színész sem erőlteti a folytatást

  84. Ennyi adása volt a Gálvölgyi-shownak, amely a névadó, Gálvölgyi János által vált ismertté és sokak által szeretetté. A majdnem száz adás során számos legendás epizód született, különböző, az RTL Klubon és más csatornákon futó sorozatok és műsorok parodizálásáról. A válság miatt azonban megszorításokra kényszerül minden adó, így a műsor megszűnik. A tervek szerint ismétlések azonban továbbra is láthatóak lesznek, amelynek a színművész kifejezetten örül, ugyanis ő maga is szereti visszanézni a részeket. “Ilyenkor mindig eszembe jut, mi is történt aznap, hol forgattunk éppen. A Gálvölgyi Show-t azért sem lehet elfelejteni, mert a mai napig hetente előfordul, hogy az utcán a gyerekek utánam kiabálják: gyúrunk, vazze? Legalább hetven gyúrós részt vettünk fel. Érdekes, hogy az asztalnál ötletelve sok mindenről azt hittük, hogy nem működik majd, mégis imádta a közönség és fordítva.”

  Ha egyszer újra is kezdődnének a forgatások, bevallása szerint bajban lennének. Ugyanis manapság jóval kevesebb műsor készül és Gálvölgyi szerint a másorvezetők sem olyan karakteresek, mint annak idején például Rózsa György, vagy Friderikusz Sándor, Vágó István, Máté Krisztina. Igen éles kritikát fogalmaz meg ezzel kapcsolatban: “Kevés a műsor, amik pedig vannak, már most is paródiának tűnnek.”

  Mindettől függetlenül bizakodóak azzal kapcsolatban, hogy újraindul-e a műsor. Remélik olyanok lesznek, mint például az Omega-együttes, amelyik hol feltűnik, hol nem, de mindig ott van a köztudatban. Gálvölgyi Jánosnak emellett színházi szerepei vannak, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Továbbá a kezdetektől, 2000 óta a Hetis Hetes tagja.

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon