MENÜ
 • Véget ér a Gálvölgyi show

  A színész sem erőlteti a folytatást

  84. Ennyi adása volt a Gálvölgyi-shownak, amely a névadó, Gálvölgyi János által vált ismertté és sokak által szeretetté. A majdnem száz adás során számos legendás epizód született, különböző, az RTL Klubon és más csatornákon futó sorozatok és műsorok parodizálásáról. A válság miatt azonban megszorításokra kényszerül minden adó, így a műsor megszűnik. A tervek szerint ismétlések azonban továbbra is láthatóak lesznek, amelynek a színművész kifejezetten örül, ugyanis ő maga is szereti visszanézni a részeket. “Ilyenkor mindig eszembe jut, mi is történt aznap, hol forgattunk éppen. A Gálvölgyi Show-t azért sem lehet elfelejteni, mert a mai napig hetente előfordul, hogy az utcán a gyerekek utánam kiabálják: gyúrunk, vazze? Legalább hetven gyúrós részt vettünk fel. Érdekes, hogy az asztalnál ötletelve sok mindenről azt hittük, hogy nem működik majd, mégis imádta a közönség és fordítva.”

  Ha egyszer újra is kezdődnének a forgatások, bevallása szerint bajban lennének. Ugyanis manapság jóval kevesebb műsor készül és Gálvölgyi szerint a másorvezetők sem olyan karakteresek, mint annak idején például Rózsa György, vagy Friderikusz Sándor, Vágó István, Máté Krisztina. Igen éles kritikát fogalmaz meg ezzel kapcsolatban: “Kevés a műsor, amik pedig vannak, már most is paródiának tűnnek.”

  Mindettől függetlenül bizakodóak azzal kapcsolatban, hogy újraindul-e a műsor. Remélik olyanok lesznek, mint például az Omega-együttes, amelyik hol feltűnik, hol nem, de mindig ott van a köztudatban. Gálvölgyi Jánosnak emellett színházi szerepei vannak, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Továbbá a kezdetektől, 2000 óta a Hetis Hetes tagja.

  forrás: Blikk

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak