MENÜ
 • Vége Janza Kata házasságának

  Fény derült a színésznő titkos szerelmére.

  Janza Kata és Szerényi László örül, hogy nem kell titkolózniuk tovább. Kapcsolatukra egy keddi színházi bemutatón derül fény, és úgy döntöttek, nyíltan beszélnek érzelmeikről. Az Operettszínház legújabb szerelmespárja a Veled, Uram! című rockoperában jött össze, ahol házaspárt alakítottak.

  Ekkor Kata házassága már fél éve megromlott második férjével, Kővári Lászlóval, és érzelmileg független asszonyként kezdett új kapcsolatba.

  “Akik igazán ismerik Katát, ­közvet­len barátok, kollégák, mindegyikük kivétel nélkül nagyon drukkol nekünk – árulta el Szerényi László. Mindkettejük számára nagy megkönnyebbülés, hogy nem kell tovább bujkálniuk. A kétgyermekes színésznő azért óvatosabban fogalmazott, természetesen a gyermekek boldogsága az első.

  “Egy csomó kérdés még nyitva van, rengeteg mindent meg kell oldani. Egyet tudok mondani, ebben a történetben az összes szereplő megértő, nyitott szívű, intelligens, és Kővári Laci, a férjem is pozitívan, szeretettel áll a dologhoz, mi is őhozzá. Mindenki úgy fog cselekedni, hogy a legjobb legyen mindenkinek, de elsősorban gyermekinknek, Samunak és Jankának.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon