MENÜ
 • Vegalománia – Hírességek, akik lemondtak a húsról

  Ismét más vizekre evezünk, és megnézzük, kik azok a sztárok és hírességek, akik osztják a nézetet, miszerint a hús nem emberi fogyasztásra való.

  Az eddigiekben rengeteg témát feldobtunk már, ami a vegetarianizmus és húsfogyasztás erős kontrasztjából származik. Láthattátok már, min mennek keresztül az ártatlanul legyilkolt érző lények, illetve azt is, mekkora veszélyekkel jár valójában a húsfogyasztás.

  piiig

  Talán mondanunk sem kell, hogy a tényeket rengeteg ismert világsztár is tudomásul vette már, így jócskán akad közöttük, aki már réges régen és örökre szólóan zöld útra tért. Nézzük, kikről van szó…

  Drew Barrymore

  A csinos színésznó már évek óta eldöntötte: nem képes elfogyasztani az állatok húsát, akikről köztudott (kéne, hogy legyen), micsoda brutalis bánásmódon és fájdalmas halálon mentek keresztül.

  Drew-Barrymore-114

  “Hosszú évek óta áttértem a vegetáriánus étrendre. Valójában nem ítélek el senkit, aki nem tett így, csupán nem bírom elfogyasztani, se viselni az egykor még érző élőlényeket.”

  Pamela Anderson

  Bár sokan nem is sejtik, a férfiak örök álma, Pamela Anderson is vegaként él. A csinos színésznő/modell elmondása szerint ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy koplalna vagy fogyózna.

  pamela-anderson-mario-testino-4

  “Még csak edzőterembe se járok, nemhogy diétáznék… Vegetáriánus vagyok, de nem fogyókúrázom!”

  Russel Brand

  Russel Brand köztudottan imád jógázni, meditálni, és úgy véli, egy kiegyensúlyozott életmódhoz a helyes, erőszakmentes táplálkozás is hozzátartozik. A folyton – még ex feleségének is – beszólogató komikus a hozzá megszokott stílusban nyilatkozott különleges étrendjéről.

  russell-brand-gi-726

  “Még így, lecsúszott drogosként is hű maradtam önmagamhoz. A heroin az jöhet, a hamburgert viszont szkippelem… Micsoda szexi kis paradoxon!”

  Lea Michele

  A Glee fiatal sztárja tisztában van azzal, mire van szüksége szervezetének ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Nem foglalkozik azzal, mások mit gondolnak, vagy mit hisznek, hiszen mindenkinek saját felelősségére kell dönteni e kérdésben.

  Lea+Michele+PNG

  “A vegetarianizmus egy olyan életmód, ami csupa elköteleződésről szól. Azt kell tenned, amit valóban helyesnek érzel, és amiben hiszel. Ha odafigyelsz testedre, üzenni fog neked, hogy mire van szüksége, csupán annyi a dolgod, hogy hallgatsz rá.”

  Kristen Bell

  Kristen nagy állatbarátként már gyerekkorában érezte, hogy valami nem stimmel a hússal, amit vacsorára kap. Rá kellett jönnie, hogy az is ugyanolyan élőlénytől származik, mint amilyenek házi kedvencei, és nincs az a racionális magyarázat, amivel különbséget lehetne tenni közöttük.

  Kristen-Bell

  “Mivel mindig is imádtam az állatokat, nehezemre esett elvonatkoztatni kiskedvenceimtől, akiket napi szinten ölelgettem, amikor ránéztem a tányéromra és más állat húsát láttam. Bevallom, soha nem érdekelt az íze, nekem tökéletesen megfelelt a kellbimbó is!”

  Ha érdekel, ki van még hasonló véleményen, tarts velünk továbbra is!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon