MENÜ
 • Védőbeszédre készül VV Eszter

  VV Eszter elszámoltatják: harminc napja van arra, hogy védőbeszédet írjon a villában eltöltött 115 napjáról az Ügyvédi Kamarának.

  Ahogy korábban hallani lehetett róla, a kamara szerint Eszter több alkalommal is ügyvédhez nem méltó módon viselkedett a villában. Az első tárgyalásra jövő hét kedden kerül sor, döntés azonban még nem született.

  Eszter most szembesült vele először, hogy a kamara miket tartott aggályosnak: – „Egyelőre nem volt időm belemélyedni, de jóval több kritikus pont van, mint amire számítottam. Ráadásul nem csupán olyan tevékenységek, amit én a villában magánemberként, a szabadidőmben tettem, hanem olyan szituációk is, amelyek a játék részei voltak, és esetleg megkérdőjelezték az erkölcsiséget”.

  Ilyen szituációk lehettek, mikor szexi fehérneműben takarított, mikor erotikus táncot lejtett Gergőnek, vagy mikor a Verával való párbaja előtt mindketten ledobták a jacuzziban ledobták a melltartójukat.

  Az Ügyvédi Kamara elnökhelyettese, dr. Kovács Kázmér a következőt nyilatkozta: „Volt már arra példa, hogy egy ügyvéd a bíróságon vagy a magánéletben olyan magatartást tanúsított, amely miatt etikai vagy erkölcsi eljárás indult. Eszter eseté­ben egyelőre folyik az eljárás, amelynek az a célja, kiderüljön, viselkedése összeegyeztethető-e a hivatásával”.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon