MENÜ
 • Vécébe pottyantotta gyerekét

  Egy kínai nő nyilvános wc-n adott életet gyerekének. A spontán szülés annyira meglepetésként érte, hogy az újszülöttet véletlenül le is húzta a lefolyón.

  Peking Zhaoyang körzetében sétált a fiatal nő férje oldalán, akit később megkért arra, hogy várjon a toalett előtt, amíg ő könnyít magán. Amikor azonban a vécécsésze fölé guggolt, rátörtek a szülési fájások. Mire észbe kapott,  a baba már ki is csusszant belőle. Az újszülött rögtön eltűnt a lefolyóban, a nő legnagyobb rémületére.

  A kismama kirohant a férjéhez, aki riasztotta a tűzoltókat. Nem sokkal később meg is jelent egy mentőcsapat, aki azonnal hozzálátott, hogy kiszabadítsa a szennyvíz elvezető rendszerbe szorult babát.

  Először nem is tudták, hol keressék, ezért feltörték az egész mellékhelyiség padlóját, szétbontották a csatornát, és csak ezt követően, negyed óra múltán tudták kiemelni és kórházba szállítani az újszülöttet. A kisbaba ennek megfelelően kritikus állapotban van, jelenleg is az intenzív osztályon kezelik.

  Kínában nem ez az első eset, hogy egy fiatal anya a vécébe pottyantja gyermekét: 2006-ban egy 19 éves lány húzta le véletlenül a lefolyón újszülöttjét. Csak órákkal később találtak rá, de szerencsére teljesen felépült.

  forrás: chinabuzz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon