MENÜ
 • Vatikáni szexpartihoz rabolták el

  Megdöbbentő! Kiderült, miért rabolták el a sok éve eltűnt iskoláslányt, Emanuela Orlandit.

  Meglepő bejelentést tett a katolikus egyház egyik vezető “ördögűzője”: a 15 éves kislány szexpartira kellett, azért rabolták el. A 85 éves Gabriel Amorth atya, aki legalább 70 ezer ördögűzésnek is nevezett tisztító szertartást végzett már a miniállamban, nyíltan kijelentette: a tinédzsert szexuális indíttatásból rabolták el, hogy a vatikáni belső körök számára rendezett orgiákon vegyen részt.

  Szó sincs nemzetközi összeesküvésről; Emanuela szexuális kizsákmányolás áldozata lett – mondta. Hozzátette, egy idegen ország nagykövetségének munkatársai is belekeveredtek az ügybe. A vatikáni orgiákról a levéltáros, Simeone Duca is beszélt korábban, aki azt állította, hogy a vatikáni csendőrség segítségével lányokat kellett toboroznia.

  Emanuela még 1983-ban tűnt el, de az eset új figyelmet kapott, amikor a múlt héten egy névtelen telefonáló azt mondta, a holttestet a gengszter Enrico De Pedis sírjában kell keresni. A rendőrség és a törvényszéki szakértők feltörték a sírt, és találtak is csontokat, amelyek nem a maffiózótól származnak. A laborvizsgálatok azonban még tartanak, így nem tudni, hogy valóban a lány maradványait találták-e meg? A vatikán mindezidáig nem reagált Amorth állításaira.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon