MENÜ
 • Vastag Tomi új oldala

  Március negyedikén a 2010-es X-Faktor felfedezettje adott koncertet a csepeli La-Guna Étteremben, ami egy kicsit más volt, mint az eddigiek.

  Vastag Tomi körül zajlik az élet: az X-Faktor 2010-es szériájában tűnt fel, aminek egyik érdekessége az volt, hogy bátyja, Vastag Csabais versenytársa volt. A két fiút nagyon sokáig csak együtt emlegették; azóta azonban sok minden változott, Tomi már nem csak Vastag Csaba öccse.

  A két testvér pályája szinte párhuzamosan haladt egymással, közel egy időben készült el első klipjük, és ez ugyanígy volt a színházi szerepekkel is: míg Csaba a Madách Színházban a Fáraót játssza Webber egyik darabjában, addig Tomi a békéscsabai Jókai Színház tagja lett.

  A fiatal énekes a zenélésben is szeretett volna valami újítást hozni, így úgy döntött, élő zenei koncertet fog adni, melynek nem is találhatott volna jobb helyszínt, mint a La-Guna Éttermet.

  A környezet, a hangulat és az ételek már megadták az alapját egy jó estének, mely csak tovább fokozódott, mikor Tomiék a zenekari beállást végezték. Innentől kezdve pedig mindenki már izgatottan várta, mikor is fog elkezdődni a koncert.

  Ismerős arcok is ültek a közönség soraiban, többek között Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba vagy Márta néni, a Vastag tesók anyukája, és természetesen sok barát is, akik mind azért jöttek el ezen az estén, hogy biztassák és támogassák Tomit az első ilyen próbálkozása alkalmából.

   

  A koncert végül fél nyolc fele vette kezdetét. Bemelegítésként az énekes kicsit lassabb, swinges számokkal kezdett, két Frank Sinatra dalt  hallhattunk tőle, a “Come fly with me”-t és a “Fly me to the Moon”-t.

  Tominak kifejezetten jól állt ez a stílus, a kellemes hangszíne kicsit visszarepített minket az időben egy korabeli szórakozóhely színterére.

  A „Mondd, miért szeretsz te mást?” igazán meghatóra sikeredett, Tomi lelkének egy szegletét is megmutatta az ott lévők számára, a közönség soraiban nagyon sokan meg is könnyezték ezt a dalt. Tomi kicsit viccesen meg is jegyezte, miután elénekelte: „Na ezt hívják buligyilkos dalnak”.

  De persze ez nem így lett, ugyanis szépen sorban következtek a pörgősebb nóták, amikre már mindenki teljesen bulihangulatba került, az „It’s my life” refrénjét egy emberként énekelte a hallgatóság. 

  Természetesen a repertoárból nem maradhatott ki az „Őrizd az álmod”, ami kicsit másképpen csendült fel, mint az eddigiekben. Az énekes ugyan egyedül kezdte el énekelni, de ha már Csabi is ott volt a helyszínen, ő is bekapcsolódott a produkcióba, és közösen adták elő a duettjüket.

  Az est sajnos nagyon hamar véget ért, azonban az énekesnek volt még egy meglepetése, amit zárásként tartogatott a számunkra: először hallhattuk felcsendülni következő saját dalát, a „Soha még”-et, amin ugyan még dolgozni fognak egy keveset a zenészekkel, de már most meg lehetett ítélni, hogy igazi sláger lesz belőle. A szövegnek van mondanivalója, a zene pedig húzza magával az embert, az pedig kimondottan tetszett, hogy rockosabb irányvonalba megy el a dallamvilág. Kicsit talán Bon Joviék könnyedebb rockszámaihoz tudnám hasonlítani a hangzást.

   

  Az étterem továbbra sem hagy minket koncertek nélkül, a következő alkalommal március 11-én lesz érdemes ellátogatni hozzájuk, amikor is Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda fogja a vendégeket megörvendeztetni egy igazán kellemes klubkoncerttel.

  Fotók: NesyPhotography

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon