MENÜ
 • Vastag Tomi: “A bátyám bevállalósabb nálam”

  Szmokingot választott a gálára az énekes

  Vastag Tomi felkészült a Story Gálára: az énekes stílszerűen szmokingban és csokornyakkendőben teszi tiszteletét az ország legcsillogóbb sztáreseményén. Tomi saját bevallása szerint divat terén messze nem olyan bevállalós mint a bátyja, ám most összeszedte minden bátorságát, és felpróbált néhány extravagáns ruhadarabot is.

   vastag_tamas_8

  „Egyáltalán nincs sok ruhám, egy kis gardróbszekrénybe befér minden cuccom. Egy-egy kedvenc inget, vagy nadrágot hajlamos vagyok ronggyá viselni, így nagyon várom az új ötleteket” – vallotta be az énekes, aki a Story Gála előtt ellátogatott két igazi profihoz, hogy megtalálja a tökéletes ruhát a február 13-án esedékes partira. Tomi Holdampf Linda stylisttal Maar Róbert szalonjában válogatott az alkalmi öltözékek között. „Divat ügyében szívesen hallgatok Lindára és olykor megkérdezem a bátyámat is, bár ő jóval bevállalósabb nálam, olyan extravagáns öltözékeket is felvesz, amelyekhez nekem nem lenne bátorságom. Természetesen adok azoknak a hölgyeknek a véleményére is, akiknek tetszeni akarok” – mondta Tomi miközben a két szakértő megmutatta, hogy a klasszikus szmokingokat is fel lehet dobni egy-egy vagány mintával, vagy egy formabontó színű kiegészítővel.

  „Még a Golden Globe gáláján is sokan elkövették azt a hibát, hogy hagyományos nyakkendőt kötöttek a szmokinghoz, pedig az ilyen öltözékhez csokornyakkendő illik. Kicsit olyan ez mintha nyitott orrú cipőhöz nejlonharisnyát húznánk. Míg a hölgyek gyakran túl kis méretű ruhát választanak, az urak inkább abba a hibába esnek, hogy néhány számmal nagyobb öltönyt vesznek fel. Egy olyan esemény előtt, mint a Story Gála, érdemes elmenni egy hazai tervezőhöz, sokkal izgalmasabb modelleket találunk így, mint a konfekció darabok között” – mondta Holdampf Linda.

  „Hihetetlenül tetszettek ezek a szmokingok, még a lila is, pedig azt hittem, ez nem az én színem. Úgy érzem magam, mint James Bond” – nevette el magát Vastag Tomi, aki alig várja, hogy olyan korba érjen, amikor már az elegáns öltözet a mindennapok része lehet. „Huszonévesen furcsán hat, ha az ember öltönyben, nyakkendőben mutatkozik, pedig közel áll hozzám ez a világ, idősebb koromban biztosan komolyabb stílusra váltok” – mondta Tomi, aki bár élvezte, hogy felpróbálhatott néhány extravagáns öltözéket, végül egy konzervatív, fekete szmoking mellett döntött. Február 13-án ebben láthatják majd a vendégek a 17. Story Gálán.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon