MENÜ
 • Vastag Csaba becsajozott?

  Az X-Faktor első szériájának győztese az egyik belvárosi étteremben mulatott, rögtön két lánnyal is.

  Az énekes magánéletét eddig is sűrű találgatások övezték. Hallani lehetett olyat, hogy több éve tartó kapcsolata zátonyra futott, más forrásból pedig békülésről pletykáltak. Legutóbb pedig olyan fotók kerültek nyilvánosságra, melyen a RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettje két hölgy társaságában borozgat és nevetgél egy étterem teraszán.

  “Este kilenc óra után láttam Csabát a bazilika melletti éttermeknél. Elég feltűnő jelenség volt, mivel két feltűnően csinos hölggyel érkezett meg. Az egyik asztalnál borozgattak, sokat nevetgéltek, látszott rajtuk, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Az egyik lánnyal kifejezetten bensőségesnek tűnt a viszonyuk, többször súgtak egymás fülébe, ami azonnal feltűnt. Csaba igazi gavallér volt, hiszen miután kifizette a számlát, besegítette a lányokat egy taxiba, és együtt távoztak, ki tudja hova” – mesélte az egyik vendég.

  Természetesen ennél többet nem lehet tudni… csak sejteni. Csaba eddig is tudatosan hárította el a reflektorfényt magánéletéről, ki is jelentette, hogy a kapcsolatát mindig védeni fogja a nyilvánosságtól. A fotókra is csak szűkszavúan reagált:

  “Ahogy eddig, úgy most sem szeretnék nyilatkozni a magánéletemről. Hétfőn azonban valóban együtt töltöttem az estét egy baráti társasággal, amellyel a napokban debütáló a Szerelem vándora című vadonatúj videoklipemet ünnepeltük. Egyszerűen csak élveztük a nyarat és egymás társaságát”.

  Forrás + fotó: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon